Nullhus Norges første nullhus?

Ventetid med snø og vinter

 

 

Nå er det noe rolig for oss, og det passer bra siden min mann er på jobb i nordsjøen. Vi har to søknader inne for støtte til husprosjektet vårt. Det er til  husbanken og enova. De gir støtte til energibesparende hus og pilotprosjekter. Dette er vel å merke seg for andre som tenker å bygge passivhus eller andre typer miljøhus. Selv om vi gjør det vi kan for å få kostnadene ned så mye som mulig, er det jo en del ekstra investeringer som må til. Det er nye teknologiske løsninger og utregninger for å beregne strømforbruk blant mye annet.Så det er veldig spennende for oss å vente på denne støtten, den får betydning for den videre prosessen.

En annen ting som er spennende akkurat nå er været. Ugland Industrier http://ui.no/har begynt å bygge monduler/reisverket og planen er at de er ferdig 13 februar. Men blir det kjørbar vei for denne store lastebilen ?? Det er i det hele tatt mange utfordringer og spennende momenter når vi bygger hus og selvfølgelig noen flere utfordringer når vi velger å bygge nullenergihus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlphaOmega Captcha Cinematica  –  What Film Do You See?
     
 

Post Navigation