Nullhus Norges første nullhus?

Category Archives: Kjøkken Fra Norfloor Grimstad Håndverksenter, Aubo

Innlegg om kjøkkenet

Kjøkkenet monteres..

Kjøkkenet blir nå montert opp på veggen. De to overskapene (de i glass og hvit høyglans) og langskapene er allerede på plass. Det ser ganske tøft ut med det blå beskyttelse plasten på de hvite overskapene. Kanskje jeg kommer til å beholde det på ???

Til fredag kommer Martin hjem og da blir det fullt kjør og etterhvert innflytning. Jeg håper han har fått “slappet av på jobb!!”  Vi skal kjøre rett til Løddesøl Sag og hente parkett gulvet til hovedetasjen. Jeg gleder meg til å se gulvet. Det heter wild antilope.

Til mandag skal rørleggere også begynne å montere inventar til de to badene. Så nå begynner det å bli veldig gøy.

Kjøkken

Ja nå er kjøkkenet endelig i boks. Vi har brukt litt tid på å finne det rette kjøkkenet for oss. Vi måtte til Grimstad og Norfloor der vi fikk svært god service og oppfølging av daglig leder Simen Strand.

Kjøkkenet er ett Aubo kjøkken, familiedrevet og som baserer seg på disse verdiene: troverdighet, respekt, fleksibilitet og loyalitet. Så detta må bli bra !!

Min mann ønsket seg dampkoker og en bra stekeovn. Stekeovn er gorenje med eget display av touch metode med innepogramerte oppskrifter. Og andre “dubeditter”, så nå gleder jeg meg til noen skikkelig gormemiddager. Stekeplaten er 90 cm slik at der er god plass til wookgryte og andre gryter samtidig. Det blir kjekt.

Der blir god plass på kjøkkenet siden det er 6 meter langt slik at vi kan” kokkelere” sammen. Vi har satt sammen kjøkkenet selv, underskapene og langskapene er melinge og overskapene er zafir bianko høyglans de øverste og glass skap de nederste.

Så takk igjen til Simen Strand norfloor for god service og oppfølging.