Nullhus Norges første nullhus?

Monthly Archives: May 2012

You are browsing the site archives by month.

Taket er klarert for solceller og solfangere

Taket er satt på plass, så nå er det klart for solceller og solfangere. Vinduene begynner også å kommer på plass. Det er fantastisk å se hvor flott det blir med naturen så tett på. Når verandaen også kommer opp, kan vi stå og hive snøret ut, og er vi heldige får vi middag i samme slengen!! Jeg tenker at jeg er heldig som kommer fra en sånn fin plass og at jeg nå skal tilbake dit.

Ellers har vi nå planlagt to de badene. Gjestebadet nede blir i sort og hvit. Gulvet er ett belegg som heter sort eik. Veggene er fibo- trespo veggpanel. Møbler er også kjøpt inn i sort og hvit. Håper dette blir fint.

Badet oppe skal være i fliser, brunsorte på gulvet og inne i dusjen. Ellers hvite på veggene. Her har vi ikke bestemt inventar enda, men vi skal ha åpen dusj nisje med glassvegg. Det skal være ett moderne og stilig bad, det blir spennende å få det til!!

Det blir ellers mye gips som skal sparkles og males. Det skal ikke være lister i tak eller vegger, men stilrent og fint. Fargene blir antageligvis i grått, hvit og kanskje sort. Så langt er vi ikke kommet enda at vi har bestemt fargene.

I gjesterommene nede har vi funnet ett fint gulv på Fargerike på Stoa. Så vi har i grunnen kommet ett stykke på vei. I stua oppe og i vinterhagen har vi også bestilt parkett, wild antilope.

Huset på Gåsåsen blir snart lagt ut på salg, så de siste dagene har det vært forberedelser til dette. Estate Eiendomsmegler tar seg av alt det praktiske. I dag var det fotografering. Jeg håper og tror at bildene blir fine. Det virket iallefall som at han tok det alvorlig og nøye, det tok mange timer.