Nullhus Norges første nullhus?

Monthly Archives: July 2012

You are browsing the site archives by month.

Snart ferdig med gipsing all over..

I sommerferien har vi flyttet saker og ting fra huset på Gåsåsen. Vasket og ryddet bort. Det er mye som har samlet seg i løpet av 26 år som vi har bodd i huset. Vi har kjørt mange turer opp til Mårvann med ting og tang som vi har plassert både her og der. På en måte er det greit, så blir det en ny sortering når vi flytter inn i det nye huset. Snekkerene har gipset ferdig og malerene har begynt og er gått igang med sparkling og pussing.

Ett bad blir til…

Badet nede blir i Fibo-Trespo veggplater. Vi skal ha sånne sorte som på bildet inni dusjen, bak toalettet og inne i vaskeromsavdelingen. Resten skal være hvite 20 x60 cm. Håper det blir fint. I dag var der mange som jobbet på huset vårt. Rørleggerene har også vært der, så nå har foreldrene mine rent vann igjen fra kranen. Vi sprengte jo i stykker borevannet for noen mnd siden. Jeg må si at det har vært utfordrende å bygge så nærme ett eksisterende hus. Nå gjenstår koblinger av vann og renseannlegget.

   Dette ligner veldig på den innredningen som vi skal ha, bare der er ett høyskap også ved siden av.

Gebursdagsfeiring på Mårvann

 

I ettermiddag var det bålpannekos med grilling og kake. Kaffen ble laget ute på bålpannen. Begge mine barn og “svigerbarn”, min søster og hennes mann, pluss en niese og hennes lille gutt og mine foreldre var tilstedet. Jeg tenker at vi kommer til å være mye ute når vi flytter opp til Mårvann. Det er så deilig å sitte der ved vannet og nyte naturen og stillheten.

 

Ett steg videre…

I dag begynte malearbeidet. Når vi bruker gips, blir det mye sparkling. Det trengs det fagfolk til. Vi bruker ett firma fra Fevik , som heter Sannæs og Nielsen. Gulvlegger Kolåsen var også i aksjon i dag og la gulv på teknisk rom og antageligvis på badet. Spennende å opp og se i morgen. Jeg måtte ta bildet av håndverkerne. Det var utrolig artig å se han som sparklet. Han gikk på stylter og var rene slangemannen, kjempetøft !!

Taras