Nullhus Norges første nullhus?

Mange prosjekter på en gang…

Der er mye som skjer på Mårvann for tiden. Elektrikere holder på å legge punkter. Vann og kloakk anlegg testes og igangsettes. Rørleggere kommer til uken. Snekkerne er snart ferdig med å kle huset utvendig med kledning. Inne er det gipsing. Thomas, som legger flisene på badet har også startet sitt arbeid. Til uken kommer vinterhagene og kjøkkenet. Samtidig er huset vårt til salgs mågeveien 24, det krever også sitt. Til uken håper vi at vi får en fin kjøretur i Morgen bilen til Evje for å se på trapper. Da får vi samtidig en tur !!

NB: En ny film er på gang. Se under bilder av prosessen, der ligger filmene av byggeprosessen.

PS Huset vårt er i dag 21 juni solgt, en ting mindre å tenke på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlphaOmega Captcha Cinematica  –  What Film Do You See?
     
 

Post Navigation