Nullhus Norges første nullhus?

Ett bad blir til…

Badet nede blir i Fibo-Trespo veggplater. Vi skal ha sånne sorte som på bildet inni dusjen, bak toalettet og inne i vaskeromsavdelingen. Resten skal være hvite 20 x60 cm. Håper det blir fint. I dag var der mange som jobbet på huset vårt. Rørleggerene har også vært der, så nå har foreldrene mine rent vann igjen fra kranen. Vi sprengte jo i stykker borevannet for noen mnd siden. Jeg må si at det har vært utfordrende å bygge så nærme ett eksisterende hus. Nå gjenstår koblinger av vann og renseannlegget.

   Dette ligner veldig på den innredningen som vi skal ha, bare der er ett høyskap også ved siden av.

One Thought on “Ett bad blir til…

  1. Det så jo kjempefint ut! Blir nok bra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlphaOmega Captcha Cinematica  –  What Film Do You See?
     
 

Post Navigation