Nullhus Norges første nullhus?

Huset endrer utseende

 

 

 

 

 

 

 

 

Verandaen er snart på plass og huset endrer utseende. Nå spørs det åssen rettverket blir seende ut. En ting er iallefall sikkert og det er at det må være glass. Inne er malerene godt i gang. De er ferdige med all sparkling og noe pussing. De har også lagt duk på kjøkkenveggen og noen andre vegger. I begynnelsen av neste uke kommer Trond tilbake igjen etter noen uker med pappapermisjon, da skal han begynne med å sette opp kjøkkenet. Jeg gleder meg masse til det. Jeg har nesten ikke kjøkkenredskaper igjen her på Gåsåsen, det meste er kjørt opp på Mårvann. Det skal bli veldig gøy etterhvert å sette inn i skap og skuffer.

Jeg merker nå at ting skjer fort og at det begynner å bli mere ferdig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlphaOmega Captcha Cinematica  –  What Film Do You See?
     
 

Post Navigation