Nullhus Norges første nullhus?

Kjøkkenet monteres..

Kjøkkenet blir nå montert opp på veggen. De to overskapene (de i glass og hvit høyglans) og langskapene er allerede på plass. Det ser ganske tøft ut med det blå beskyttelse plasten på de hvite overskapene. Kanskje jeg kommer til å beholde det på ???

Til fredag kommer Martin hjem og da blir det fullt kjør og etterhvert innflytning. Jeg håper han har fått “slappet av på jobb!!”  Vi skal kjøre rett til Løddesøl Sag og hente parkett gulvet til hovedetasjen. Jeg gleder meg til å se gulvet. Det heter wild antilope.

Til mandag skal rørleggere også begynne å montere inventar til de to badene. Så nå begynner det å bli veldig gøy.

One Thought on “Kjøkkenet monteres..

  1. Stilig! Blir spennende å se åssen det blir når det er helt ferdig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlphaOmega Captcha Cinematica  –  What Film Do You See?
     
 

Post Navigation