Nullhus Norges første nullhus?

Siste innspurt…

Nå er det siste innspurt både på huset på Gåsåsen og det nye huset på Mårvann. Jeg vasker rom  for rom og tar farvel med vårt kjære hus på Gåsåsen. Jeg kjenner at det er trist og akkurat nå renner tårene ned på mine kinn. Jeg er glad for at jeg kunne bruke en ferieuke på denne prosessen. Jeg tror det er viktig og ta seg tid til å avslutte her og kjenne på følelsene som dukker opp.

I går reiste bassenget, så nå står det plassert på Mårvann. Det er mange som gleder seg til en dukkert og som trenger det etter all jobbingen. Rørleggere, elektrikere og mange snekkere er i aksjon for å få huset ferdig. Det trengs for til torsdag( i morgen!!) kommer vi for første overnatting….Da tømmes huset for den siste sofaen og sengen. Så nå er jeg snart frolending igjen.. Hvem hadde trodd det ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlphaOmega Captcha Cinematica  –  What Film Do You See?
     
 

Post Navigation