Nullhus Norges første nullhus?

Vi har flyttet inn i huset på Mårvann

Nå har vi hatt mange dager med mye hard jobbing fra tidlig morgen til langt på kveld. Masse vasking, først på huset på Gåsåsen. Det ble klart torsdag kveld.

 

 

 

 

 

 

I dag leverte vi huset til de nye eierne. Det ble endel tårer, ja… Men det gikk fint. Vi håper nå at de nye eierne vil trivest i huset og gjøre det til sitt. Vi ønsker dere lykke til med den prosessen. Kanskje vi kan komme og se en dag åssen dere har fått det. Vi vet jo at dere har mange planer.

Vi flyttet altså inn torsdag kveld. Da var det ny runde med rydding, støvsuging og vasking. Fortsette videre på fredag og resten av helgen. Deretter få på plass glass og kopper osv osv i skapene og alle møblene. Det er ikke lite aktivitet det har vært på oss i helgen. I kveld hadde vi får første middag, det var ikke bare bare det heller med den nye komfyren. Men det gikk bra til slutt. Nå ligger vi på hver vår sofa og hviler og nyter stillheten og utsikten.

 

 

 

 

 

Biopeis fra Arendal varmesenter på Stoa. Vi synest den ble veldig fin og at den passet fint inn. Der er kommet en artig butikk på Stoa som heter Forest og der har de mye fint som passer fint inn her hos oss som bor i ett med naturen. Den fine bjørkestammekrakken stod og lyste mot meg og jeg klarte ikke gå uten å ta den med meg.

 

 

 

 

 

One Thought on “Vi har flyttet inn i huset på Mårvann

  1. Gratulerer med innflytting! Tar kanskje turen ned å titter innom i morra 😉 Kos dere! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlphaOmega Captcha Cinematica  –  What Film Do You See?
     
 

Post Navigation